vår hemma hos oss






Jag kunde ju inte låta bli att fixa till blommorna jag köpt idag :)

 

I den lilla svanen finns snödroppar och vita tulpaner och i vasen har jag Afrikas national blomma, hoppas att den tar med sig värme och vår ;) Jag är så förälskad i denna blomma som håller hur länge som helst.

Det man dock bör tänka på när man köper den är att den inte blommar ut utan förblir som man köpt den, den öppnar sig endast helt och hållet då blomman finns kvar på busken hemma i Afrika. Så fort blomman plockas slutar den att öppnas och förblir i samma stadie som då den plockats.



Önskar er en fin kväll!






Längtar efter vår!!!






God kväll alla fina!

Nu är vi äntkligen hemma! Och mellan jobb och föräldrainsats har jag faktiskt hunnit med några ärenden på stan. Bland annat att köpa lite vår blommor, som jag länge velat mem inte hunnit med. Jag längtar nåt fruktansvärt efter våren så jag bestämde mig för att skapa lite vårkännsla här hemma ;)

Om jag nu orkar fixa till blommorna ikväll ska jag lägga upp lite bilder på dem!








Bizzy, bizzy mom





God morgon!


Här hemma är morgonbestyren i full gång, nyhetsmorgon på tv och de små busfröna som jagar varandra är vad som händer här hemma just nu :)

Jag själv är fortfarande oerhört sömnig, hade så gärna velat sova en timma till. Idag blir det en väldans lång dag men föräldrainsats på dagis.
Bizzy, bizzy mom :)









Att ha en sänghimmel som tält :)





God kväll alla underbara bloggläsare!!


En mysig idé är att köpa en större sänghimmel och inte ha den ovanför sängen utan istället använda den som ett mysigt litet tält med en massa kuddar.

I ett litet hörn i barnrummet eller till och med i trädgården på en härlig sommardag :) Det hadde ju jag iallafall älskat som barn!



I den underbara butiken Sprall och Syster lycklig hittar du lite större sänglhimmel.









Inspration



Foto från Ikea, Livet hemma




Underbart inspirerande sovrum från IKEA, kvinligt och glammoröst. De fina lådorna på bilden har tyvärr utgått från sortimentet.









God morgon, lazy söndag.





God morgon, lazy söndag.


Jag har fortfarande inte vaknar riktigt änn. Idag ska jag bara lata mig och äta god mat.



Önskar er en härlig söndag!








Sittpall från Ellos









På begäran av min bästa bloggvännina Johanna som har en fantastisk blogg så har jag tagit lite kort på våran "soffbord" för att visa hur den ser ut, då hon ska köpa en lika dan.

Vi köpte den för över ett år sedan. Jag älskar den och den är nog ett av mina bästa inrednings köp. När vi sålde våran gamla soffbord funderade vi länge över valet av ett nytt. Då jag inte hittade någon fastnade jag för denna sittpall. Så vi har den som soffbord :) och den fungerar utbärkt, då vi ska ha det lite mysigt med tända ljus eller äta något smarrigt sätter jag en bricka på den. Dessutom är den jätte bra när man har små barn då den inte har vassa kanter som de kan slå sig på.

Där emot är den lite för liten för just ett soffbord, så jag kom på lösningen att köpa en till och sätta ihopp dem till en stor. Det har bara inte blivit av ännu.

Den finns i flera olika färger. Jag såg att den numera även finns i turkos! Vi har den gråa, som skiftar en aning åt blått vilket passar underbart med våran övriga inredning. Där emot måste jag tillägga att färgen på Ellos hemsida inte stämmer överens med verkligheten, i alla fall på den gråa. Vilket jag tack och lov visste innan jag köpte den. Du hittar den här.



Önskar er en underbart härlig lördag!









Böcker för lite finare barn





Hemma hos oss börjar hemma mys nu, med räkor och vitlöksbröd :)



Pekboken för lite finare barn är en super skojig pekbok exklusivt klädda i sammet och innehåller de allra viktigast och nödvändigaste orden, som champagne, skaldjur, assesoar med mera ;)


Hinns att köpa här och för att kika i boken tryck här ;)



Ha en underbar fredagskväll!!








Girlang av muffins formar





God morgon fredag! Längtar så efter kvällen med lite fredagsmys och den härliga helgen som är framför oss :)


Jag har tidigare tipsat om girlang gjord av små pappers muggar. Idag kom jag över en annan variant då man istället använt muffins formar. Resultatet är bedårande och skulle passa utmärkt till exempel på ett barn kallas. Ett smart och enkelt sätt att göra det lilla extra på ett kallas :) 


Ha en underbar fredag!









Kungliga schabloner



God morgon alla fina!

Torsdag!? Vart har denna vecka tagit vägen... tiden flyger verkligen förbi ibland.

Pampigt kungliga schabloner till barkammaren tänkte jag bjuda på idag, du hittar dem här. Jag som älskar siluetter fasnar ju för det här! :) De påminner mig om Ela Beskows fina siluett-bilder som finns på baksidan av hennes böcker.









Inspirerande barnrum



Bilderna är från pottery barn kids


Att ha ett litet bord dukat med med te service och härliga bakelser i barnrummet är bland det finaste jag vet.










Virka till barnkammaren






Ett litet tipps till er som kan eller vill lära sig virka ;)

Underbara små romantiska ramar, blommor och fjärilar som förgyller barnkammaren. Fjärilarna kan man t.ex. sy fast på gardinen, kuddar, sänghimmeln eller göra små vimplar.

Idén om att virka små ramar har jag inte sett någonstans förr och blev riktigt inspirerad av idén, hoppas att ni andra också gillar dem :)








H&M:s nya härliga Conscious Collection








Kika på H&M:s fina Conscious Collection som har underbara kläder till de allra minsta och även små söta leksaker :)









Baby it´s cold outside!





God morgon!

Igår var det ruggigt kallt, och inte blir det varmare idag. Det är extra svårt att kliva upp från den varma härliga sängen när det är kallt och mörkt ute. Men det är bara att hålla ut för snart kommer våren :)

Snart ska vi bege oss ut i kylan och iväg till dagis, let the day begin :)

Ha en underbar dag!








Till sovrummet från H&M







Härligat romantiska påslakan och sängöverkast (underbart i ett barnrum).










och riktigt lyxiga säng kläder ♥.




Riktigt härliga och lyxiga påslakan från H&M home.

Jag älskar hotellrum och tycker att mitt eget sovrum ska ge samma känsla, jag vill ha elegant och lyxig interiör i mitt sovrum. Med dessa sängkläder från H&M kan man lätt få i den känslan i sitt sovrum ;) Så jag är väldigt sugen på att klicka hem ett påslakan sett och kuddfodralet med den svarta kanten :)









Måndagsmorgon







God morgon alla fina!!

Oj,oj,oj, idag var det riktigt segt att vakna, efter mina härliga sovmornar. Mina små änglar ligger fortfarande och sover :) Men nu när jag vaknat till känns måndagen härligt inspirerande, som en fräsch start med nya möjligheter och äventyr ;) och då jag varit hemme mycket med lilla Isabella som varit sjuk så längtar jag nu till jobbet.

Önskar alla en bra start på veckan









Söndagsmorgon med en massa Snö......





God morgon Söndag. Sovmorgon idag igen :) denna gången till kl. 08:00 :)

Just när jag trodde att våren var på gång så kommer det........SNÖ, en massa massa snö!?........ Så snart tar vi på oss och springer ut i snönn, snö änglar snö bollar, snögubbe är vad jag får syssla med idag :)









Födelsedags fest hemma hoss min syster
















En underbart härlig kväll hemma hos min syster då vi firade hennes äldsta sons 17 års dag! God mat, härlig stämning, mycket glädje var vad som bjöds :)


Tack snälla ni för en härlig kväll!


Nu ska jag dram mig tillbaka och sussa sött.









Lisbeth Dahls sminkbord








Godmorgon! Wow vilken härlig sovmorgon, till kl 8:00 fick vi lova att sova, det tackar jag för, då gårdagen med fina vänner blev ganska sen :)


Sminkbordet är Lisbeth Dahls, och finns här


Ha en underbar lördag!!









It's friday ♥





God morgon alla fina bloggläsare! It's friday, love fridays!! ♥

Idag mår min lilla Isabella nästan helt bra så jag ser fram emot fredagskvällen med guacamole, tacochips, trevligt sällskap och MYCKET MYS!.

Ha en underbar fredag!!









Finaste docksängen





Min lilla Isabella började leka med hennes dockor för ett tag sedan, hon och min man var hemma ensamma en dag och lekte med dockor under hela dagen och sen dess har lilla Isabella varit fast. Nu är det dockor som gäller hon fixar och donar med dem hela dagen. Så nästa gång jag köper något till henne blir det en lien docksäng.

Jag valde ut en undervar liten variant redan inna hon föddes :) docksängen heter Rosaline och är en kopia av de underbara Juno- och Sebrasängarna.


Denna underbara lilla docksäng finns bland annat här.









Ellis Corner







Hemma hos oss har vi en tuff vecka då lilla Isabella förtfarande inte är riktigt bra, så bloggen har fått ligga lite åt sidan :( Hoppas att ni, mina underbara bloggläsare har det bra. Jag tänkte tippsa om en webbutik där man kan hitta underbara små ting till barnkammaren.

Klicka in på Ellis Corner och njut för här finns de vackraste tingen!









Jordgubbar med mjölk :)





Måndag, en ny vecka framför oss med nya möjligheter :)


Hittade en underbar webbutik igår: Jordgubbar med mjölk heter sidan och är fylld med underbar små ting. De sötaste lamporna och fina spel.









Luftballonger








Carmiga luftbalonder i underbar färger och en jätte söt mobil att ha ovanför spjälsängen. En fin detalj till barkammaren :)

Du hittar dem här.









Fredagsmys


Vogue från 1950




Efter en oerhört lång fredag, med en förkyld Isabella och föräldrainsats på dagis kan jag nu äntligen andas ut och krypa upp i soffan och varva ner. Risken är att jag somnar inom några minuter eftersom mina ögon brinner av trötthet. Hoppas att ni har haft en mindre slitsam fredag och nu njuter av lite fredagsmys ;)









Rosa Louis Ghost med Barbie motiv







Har ni sett Louis Ghost bedårande stolar med Berbie motiv, finns som både stor och liten stol.
2009 fyllde Kartell 60 år och Barbie 50 år och då gjordes denna limiterade utgåva. Ett litet tipps från mig är att dessa stolar ibland finns på Blocket ;)









Hyrbil i Stockholm



Detta inlägg är en annons i samarbete med Hyrbilstockholm.


Att hyra bil när man ska besöka en annna ort eller ett annat land är väldigt smidigt och bekvämt. Speciellt när man är flera i familjen och framför allt när man har små barn. Då kan man bekvämt vistas i den stad man besöker. Allt blir så mycket smidigare och enlkare. Resan blir lite mer lyxig och man får chans att uppleva och se lite mer av den staden man besöker. Eller varför inte ta en road trip, besöka flera städer och bekvämt kunna stanna till när och vart man själv vill ;). Hyrbil Stockholm är en hemsida där du lätt och smidigt kan boka en hyrbil och det fiffiga är att man kan hyra bilen på en ort och återlämna den på en annan. Vilket många gånger underlättar. Besök hemsidan för mer information :)









Gör dina egna Pom-Poms!






Jag älskar pom poms, de är så himla fina. T.ex. som dekoration på kalas. Jag har aldrig gjort några själv. Men nu har jag hittat en väldigt bra förklaring till hur man gör denna underbara dekoration.








Martha Stewart hittar du en mer tydlig förklaring med text och bild :)









My week with Marilyn





På fredag har filmen My week with Marilyn premiär :) Michelle Williams gör huvudrollen och det ska bli riktigt spännande att se hur hon kommer att gestalta Marylin!

Jag har alltid fascinerats av denna fantastiska kvinnliga kvinna. Det ska bli så spännande att få se en glimt av hennas liv.

















Benetton






Fina tröjor på Benetton. Sötare än så här blir det inte, jag är extra svag för flicktröjor som har någon tyg detalj på tröjan :) Dessutom är det 30 % på alla barnkläder.









Bamsegris i burk - Maileg













Kommer ni ihåg Lotta på Bråkmakargatan och hennes gris Bamse? Den serien har inspirerat mig mycket. Barnkammaren i filmen är bedårande. Och hennes Bamse, ett så sött gosedjur. Maileg gör flera sorters bamse grisar. Idag hittade jag en jätte söt liten bamse variant på Julias vita drömmars och jag fastnade speciellt för den söta burken som grisen levereras i.









Snö i GBG!


SNÖÖÖÖ! I dag föll det lllliiiite snö så vi passade på att göra en liten, liten snögubbe innan det hinner smälta bort!
Det blev lite skillnad från förra årets stora snögubbe som blev jätte stor, då vi hade en massa snö.






Förra årets snögubbe :)









Fiskbensfläta, en enkel frisyr ;)







Idag blir det kalas, min systers fina son fyller 5 år idag!! Så jag ska strax åka över och fira de lilla charmtrollet ;) Jag har gjort en fiskbensfläta som jag tänkte tipsa om, en enkel och söt frisyr. Tyvärr har min man redan åkt iväg med Benjamin och jag väntar in lilla Isabella som sover sin middag. Så jag fick ta korten själv och det blev ju som det blev. Om ni inte vet hur man gör en fiskbensfläta så hittar ni super bra video förklaringar på You Tube.











Girlang








Idag är det lördag och kanske finns det idag lite tid över för pyssel :) Jag hittade en underbart kreativ sida idag som har en massa fina tipps bland annat denna underbara girlang gjord av små pappers muggar, såååååå enkel kan bli så fint.

Ha en härlig lördag!










Sänghimmel





Jag har länge funderat över en fin sänghimmel till Isabella när hon blir lite äldre och får en växasäng, och nu tror jag att jag funderat färdigt :) bilden ovan är helt underbar. En vacker lösning på sänghimmeln och kristallkronan är så fin till. Nu gäller det bara att flytta till ett hus eller lägenhet som har högt till tak ;) annars tror jag faktiskt att denna lösning inte blir lika vacker.

Hoppas föresten att alla njuter av härlig fredags mys!! Nu ska i alla fall jag krypa ner i soffan framför tv:n :)









Little Princess schablon






Om man är lite konstnärligt laggd kan man faktiskt göra en egen schablon eller rita och skriva direkt på väggen. Innan Min dotter Isabella föddes hittade jag denna underbara schablon som är på bilden ovan. Gizmolina hade den också i hennes dotters underbara rum. Men tyvärr kunde jag inte hitta den i Sverige utan på en tysk hemsida :( och jag tyckte att det blev alldeles för dyrt med frakt och allt. Så jag gav mig på ett försök att göra den själv! Det blev inte exakt eftersom jag valde att göta en schablon och de små krummelurerna blev alldeles för krongligt att få till. Men jag blev ändå supernöjd med resultatet.














Och så här blev resultatet ;)










Väggddekaler & Väggord


















Ett häftigt och enkelt sätt att ge barnrummet liv är att sätta upp väggddekaler och väggord. Det finns en mängd fina varianter att välja mellan, bilderna ovan kan du hitta på hemsidan
barnvanligt och de fina väggorden hittar du på Lila violen.











Zara kids nya kollektion








NY härligt fräsch kollektion på Zara home.



















Zara home har otroligt mycket fint i sin nya kollektion men även en massa rea varor upp till 50%, så passa på och fynda.




















Retro dockbarnvagn



Med söta detaljer.




Dagen före Julafton fyndade jag en söt liten dockvagn som lilla Isabella fick i julklapp. Den är ganska välbevarad, madrass kuddar och täcke måste införskaffas, sedan blir den som en drömm. Jag fastnade för den härliga färgen och spettsen kring suffletten.

350kr fick jag ge för den, ett riktigt fynd.
Butiken jag hittade dockvagnen i heter Ebbe och Haldis och ligger på Vallgatan 1 i Göteborg.










Oliver barnmöbler








Olivers underbara barnmöbler är sagolikt vackra och rejäla stabila möbler som kan ärvas av flera generationer :)
de ger barnkammaren en harmonisk kännsla.


Finns bland annat på:
www.lannamobler.se
www.systerlycklig.se
www.solheminredning.se









Första dagen på året









Ett nytt år har börjat med nya förutsättningar, möjligheter och äventyr. Blanka sidor som ska fyllas

Gårdagen var underbart härlig med mycket skratt, kärlek, glädje och god mat. Hoppas att alla har haft en underbar nyårsafton och jag önskar er alla ett härligt start på det nya året!










RSS 2.0
prinsar&prinsessor -