Underbara dekorationer från Miss Etolie.






Vi fick hem den sötaste beställningen idag!! Jag har blivit helt förälskad i Miss Etolies nya romantiska dekoration  och har beställt hem några för att ha ovanför Isabellas säng. Hon blev stormförtjust i dem!! :)
 

Hoppas ni har haft en underbar dag!
 









Små detaljer till barnrummet





Jag svängde förbi Allum i Partille idag efter jobbet och besökte bland annat Indiska, de har så fina krokar, knoppar och korgar som passar perfekt till ett barnrum, små detaljer som gör så mycket!!









Skoj till barnrummet


Stora golvkuddar i mukform och sitt pall.

Söta lampor.



En super rolig prydnads flamingo 85x18 cm.




Piffa till barnrummet med skojiga artiklar, jag hittade en massa kul till barnrummet på Hause of Hedda.


Munkkudde: 275kr, Muffins pall: 1 249 kr,
 Svap lampa: 715, kanin lampor 619kr och 775 kr,
 Flamingo: 420 kr









Helgen





Jag vill hälsa alla nya härliga läsare välkomna och tacka för de fina kommentarerna!! Jag blir så glad när ni lämnar ett avtryck på min blogg så jag också får kika in hos er ;)

Helgen har varit lång och slitsam men super rolig, vi har målat om barnens rum. Jag har slitit som ett djur så att det ska hinna bli klart till måndag. Mitt i allting har vi grillat och njutit av det varma vädret tillsammans med min syster, hennes sambo och lilla son. De har nyligen varit i London och skämde idag bort oss med presenter. Isabella fick VÄRLDENS roligaste leksak som jag definitivt måste visa någon gång! Jag själv har varit världens dåligaste värdinna och målat samtidigt :/ Nästa helg ska vi tapetsera en fondvägg ;)



Hoppas att ni har haft det underbart i vår värmen :)










Benjis sängvakt





 En härlig leksak som kan användas till att sätta lite liv och väcka fantasin till liv i barnens rum :) just nu vaktar den Benjis säng :) Draken finns på IKEA, nu i en nyare variant men vi har den gamla. Här hemma leks det för fullt, jag har lovat att spela memory med Benji så nu ska jag gå och slå mig ner, han har redan lagt upp korten så fint :)









God morgon fredag :)






God morgon!

Min Isabella är äntligen sig själv igen, förkylningen har släppt och humöret är på topp, det ända som är kvar av förkylningen är en massa snor ;)

Jag har börjat min morgon med citron te och rostade smörgåsar. Bjuder på lite härliga bilder, älskar gult jag blir så pigg och glad av den färgen och så en bild på min underbara bukett innan den vissnar.



Ha en underbar fredag!










Sött från Zara kids






Wow vilket härligt vårväder vi har haft idag i Göteborg idag igen! Vinterjacken kan nog snart hängas in i garderoben :)

Jag tänkte bjuda på lite söta vår plagg som jag såg på Zara igår, väskorna är ju bara för söta!! :)












Underbara dekorationer från Miss Etolie







God morgon alla fina! Jag har fått frågan var man kan köpa Miss Etolies fina fest dekorationer. Ni hittar alla de söta dekorationerna på Inreda.

Underbart vår väder ute idag igen så jag och barnen ska nu ut till lekparken och njuta av de härliga vädret en stund innan lunch :)


Från min shoppingrunda






Idag lyckades jag slita mig bort från mina två förkylda änglar och begav mig på en shopping runda.
En härlig bukett fick följa med hem, nu har jag äntligen färska blommor igen. Jag är tokig i blommor och måste alltid ha det hemma :)


Köpte även de riktigt fina Libbey Hobsstars glasen som man känner igen från Stockholms krogar. Jag såg att de poppat upp lite här och där i Göteborgs butiker. Men jag köpte mina på Lagerhaus, där de nu har 30% på alla glas. 12st. för 350kr fick jag betala. Hon som hjälpte mig sa att de går åt som smör så om ni är sugna på dem får ni skynda er, det var inte många kvar och nästa leverans kommer inte föränn i mitten av april, då kommer de även att få in de större glasen:)

Söta vår plagg till Isabella fick också följa med hem.



Nu ska jag mysa lite och provdricka ur mina nya fina glas :) Önskar er en fin kväll!














Underbar paus från shoppingen

Jag är en runda på stan, njuter av de vackra vår vädret och shoppar lite, men behövde en paus och lite god mat ;)


Barnrums inspiration


Bildkälla: Bolaget Fstighetsförmedling


Vackert flickrum, härligt med de ljusrosa golvet och den charmiga dockhuset!


God morgon! Hoppas på härligt vårväder idag och har en tanke på att ta en runda på stan senare på eftermiddagen och köpa hem en bukett färska blommor :)


Önskar er en underbar dag!










Påsk fint



Mall och beskrivning till kanin diadem.


Mall och beskrivning till kaninen.



Jag älskar pyssel och nu när jag har barn finns en god anledning till att pyssla ;) 

Idag hittade jag supersöta påsk pussel inför påsken. Dessa och en massa fler tips hittar du på Martha Stewarts hemsida.










old school

Följ min blogg med Bloglovin






Här hemma har vi haft en underbar söndag. Det bästa som finns är helgerna då vi får vara tillsammans och mysa hela dagen :)

Vi ha ätit gott, spelat spel sovit middag och ritat. Benji gör av med kopiösa mänger papper varje dag då han älskar att rita. Så idag tog jag fram hans lilla griffeltavla och kritor :)

De söta kritorna och griffeltavlan är köpta på Balders Hage i Götborg





Hoppas ni har haft det lika fint, önskar er en skön avlutning på veckan!










Romantisk bröllopsdukning


Bilder:
IKEA livet hemma   



För alla er som planerar bröllop i sommar, kika lite på dessa underbara bilder som gjordes utav IKEA förra sommaren då Victoria och Daniel skulle gifta sig.

Fjädern och de söta äggen passar ju utmärkt till en middagsbjudning nu i påsk :)


Hoppas ni njuter av helgen för det gör jag till max ;) ska krypa ihopp med killarna, äta vitlöksbröd med te till, som min fantasiska man gjort åt oss och titta på törnrosa ;) Benji älskar den!











Vackra rum


Bilderna kommer från: jjlocations



Interiör när den är som bäst. Mycket rymd, få men annorlunda och vackra möbler och så vackra kristallkronor som jag tycker så mycket om.




Hoppas ni njuter av eran fredagskväll.










Fredagsmorgon






God morgon fredag!

Lite mulet ute men vi är ändå ganska bundna till att vara här inne då Benji och nu även lilla Isabella är förkylda. Ser fram emot kvällen med en massa, massa mys ;)



Ha en underbar fredag!








Antik växasäng och en barnspegel



Före och efter


Före och efter






Lite före och efter bilder jag lovat på en underbar gammal växasäng, jag älskar gamla växasängar och de blir otroligt vackra efter att man målat dem. Det finns många vackra, den jag valde till Benji är lite pojkig med raka linjer men jag har hittat en mer flickig underbar variant till Isabella som hon ska få när hon blivit lite äldre.

Spegel är enligt mig ett måste för barn som utvecklas. Den jag hittade är perfekt för barn och jag tror att den kommer att uppskattas ännu mer av Isabella när hon blivit lite större.

Jag fick en fråga om val av penslar när man målar. På de stora ytorna ska man absolut ha en fin roller och på de små lite pilliga platserna en mycket fin pensel, för att undvika ränder när man målar. Sen tycker jag att man ska använda naturvänliga färger när man målar möbler till barn.

Fråga i butiken, berätta vad du ska måla så hjälper de dig, de brukar vara väldigt duktiga om man går till någon som bara säljer färger och tapeter.










God morgon!





God morgon!

Här hemma brottas vi med Benjis förkylning, så tråkigt när det är härlig vårväder utanför. Nyhetsmorgon är på och vi ska nu äta en mysig frukost ;) Efter en förfrågan från en fin blogglasare ska jag senare idag, bjuda på lite för och efter bilder på en mycket gammal möbel jag målat om.


Önskar er en underbar och solig vårdag.











Charmiga barnrun






Charmiga barnrun med vackra nyanser och underbar detaljer för lite inspitation :)

Önskar er en underbar dag!








Praktisk klädförvaring från IKEA


MULIG klädhängare kostar 99 kr.


Februarinyhet TURBO Klädställning, 299 kr.


 Stövelhängare och LYCKA Byxhängare 19 kr/2 st



Snygg och praktisk förvaring av dina kläder med hjälp av IKEA :)










Låt gammalt bli nytt

Bilder: Beckers






Låt gammalt bli nytt.
Jag älskar charmiga gamla möbler, och med hjälp av lite färg, en pensel och din fantasi kan du förvandla en gammal sliten möbel till något otroligt vackert. Det gäller att inte bara se en sliten gammal möbel utan även dess potential och möjlighet.

Jag har ofta köpt möbler till barnens rum som andra fått en mindre chock utav och en ännu större chock efter att jag "restaurerat" om dem :) 

Bilderna ovan kommer från Beckers som tipsar om att måla om gamla möbler. Byrån, sängen, stolarna har ju blivit fantastiskt fina och fått nytt liv med lite färg. 

Härligt med de söta molnen på väggen, också ett enkelt sätt att ge rummet lite personlighet som barnen uppskattar. För att ladda ner chablonerna till molnen klickar du här











Tyghus






Tyghus :) ett underbart tipps som barnen älskar.
Tyghuset på bilden ovan är en enkel variant som man klär på ett bord. En himla bra idé, tar ingen plats, lätt att ta fram och lätt att ställa undan. Barn älskar ju att ha små vrån att mysa i. Att sy ihop en sån här behöver inte vara svårt.


Hoppas ni haft en trevlig helg och laddat med ny energi inför veckan. Själv känner jag att jag har en förkylning i kroppen som har lurat ett tag nu så jag ska nog avsluta dagen.







Melodifestival finalen :)




MELLO snart, har laddat med chipps, popcorn och fanta :) Massa onyttigt. Jag håller tummarna super hårt för min favorit Loreen. Hon är riktigt bra och jag tror att hon har chans att vinna Eurovision :)


Önskar er en super härlig kväll!










Lördagsmorgon

 




Godmorgon lördag, efter sovmorgon och mello finalen ikväll känns denna lördag riktigt lovande :)

Jag och Isabella har njutit av en härlig frukost, jag riktigt kännde smaken av solstrålar och fick en vitaminkick :)
Papaya och sharon med limejuice som gav en lite bitter smak ;)
 
Tack Aron för vitaminkicken ;)











Fredagsmys







Fredagsmys med Lindt choklad och ett spännande reportage med vackra Carolina Gynning som jag älskar så mycket sen allra första gången jag såg henne. Jag är så glad över att de nu väntar en liten ängel!

 Hoppas att även ni njuter av fredagskvällen!








I'm in love




I'm in love, i både min man och blommorna jag fick av honom på kvinnodagen :) Jag har helt blivit galen i amemoner, och de finns ju i alla möjliga underbara färger, men att den just i mitten är riktigt mörklila är det som gör att jag älskar dem!!












Lite bilder på de finna påskdekorationerna jag köpte igår på Grönbergs Interiör, förutom påskägget som jag köppt på Indiska (kostar 79 kr). Lite glammoröst preces som jag vill ha det :)


Hoppas ni haft en fin dag och att ni blivit uppvaktade och bortskämda :)












8 mars! kvinnodagen :)







stor kram och stort grattis till alla fantastiska kvinnor med underbara och starka personligheter, ha en underbart kvinnlig kvinnodag!! :) se nu till att njita av er dag och bli bortskämda, om ingen annan skämmer bort er ska ni kämma bort er själva ;)







♥♥♥



vårkollektion på zara






jag var en runda på stan idag efter jobbet och köpte underbart fina påskdekorationer, från favoritbutiken grönbergs interiör:), ska visa dem imorgon.

jag gick i en snabbis på zara också. deras nya vårkollektion är helt i min smak, härliga klänningar, blusar, pastellfärger, spets och en massa puderrosa, till min stora glädje!!

(efter ett missöde med oboy :) på tangentbordet fungerar inte knappen caps lock, där av kan jag inte skriva stora bokstäver idag...)










Inspirerande barnrum


Bild: Skeppsholmen mäkleri



Bild: Eklund Stockholm New York 



Bild: Skeppsholmen mäkleri



Bild: Innerstadsspecialisten



Jag älskar homestyling, bostadsrätter och villor stylas numera ofta om när de är till salu. Att kika in på fastighetsförmedlingarnas hemsidor är ett bra tips för att få inrednings inspiration. Här  är några underbara exempel på härligt inredda barnrum.










Godmorgon


Foto: Sivan Askayo



God morgon alla fina! Efter en god natts sömn känner jag mig mycket bättre!!

Jag blev så kär i dessa bilder så jag kännde att jag måste dela med mig och visa er, de ger mig en sån härlig fräsch somrig kännsla :)




Ha en fin dag!










Romantiska plastmattor







Romantiska plastmattor som är ett utmärkt val till barnrummet då de är lätta att hålla rent.
Du hittar dem på Rusta för 199 kr.


Idag har det varit en riktigt låååång dag och tyvärr känner jag att en förkylning är på väg :/, jag hoppas att jag sover bort den och är pigg och kry till imorgon. Önskar er god natt, för nu kryper jag ner i sängen.













Vårkollektion från Dinoe Lucia







Härlig vårkollektion från Dinoe Lucia. Härliga bilder som gör att man längtar extra mycket efter våren.



Njut av Din söndag!










Inspirerande barnrum







Inga loppis fynd idag :( så jag bjuder istället på en massa inspirerande barnrum från några av mina favoriter och önskar alla en riktigt vårig lördag!












Myskväll






Nu har kvällsmyset startat hemma hos oss, killarna sitter och njuter av en skål popcorn och jag ska snart göra dem sällskap med lite goda ostar och vin.

Imorgon blir det loppis, om jag fyndar något skoj visar jag det imorgon ;)


Önska alla en härligt mysig fredag.










Våren är på väg :)


Härliga foton från sidan Kate Rain




God morgon fredag! Så härligt att vakna till solens strålar! Nu känns det som att våren verkligen är på väg. Härligt med fredag och helgen som väntar.












En Prinsessa på ärten från Maileg


Underbara detaljer








En Prinsessa på ärten, sötaste leksaken fån sötaste sagan :) En riktig dröm leksak för en liten sessa att leka med, och även för en prins, för Benji leker med den minst lika mycket som Isabella.

Isabella fick den i present från sina fina mostrar när hon föddes. I Göteborg kan du hitta den på Balders hage eller Granmas som brukar ta in den ibland. Finns även att beställa bland annat här (till de bästa priset jag kunnde hitta).










RSS 2.0
prinsar&prinsessor -