80

Väggddekaler & Väggord


















Ett häftigt och enkelt sätt att ge barnrummet liv är att sätta upp väggddekaler och väggord. Det finns en mängd fina varianter att välja mellan, bilderna ovan kan du hitta på hemsidan
barnvanligt och de fina väggorden hittar du på Lila violen.











Kommentarer
Postat av: Lina S

Riktigt fint :)

2012-01-05 @ 07:34:05
URL: http://linastrandh.se
Postat av: Johanna

Du ger så bra tips på saker till barn och barnrummet. Det här är helt i min smak! Och dockvagnen har jag inte kommit över än. Den är så underbar och jag vill ha en kopia av den!!! ;-)



Tack snälla för ditt inlägg. Jag ska framför allt se hur det går då jag ska på ett "möte" med en som är van att ha hand om förlossningsrädda. Enligt min BM så lyckas hon hjälpa de flesta så det känns positivt. Kan återkomma längre fram med de tips du har om jag känner att en vanlig förlossning blir bäst för mig. Just nu är jag rätt neutral och försöker eg. inte tänka så mycket på det bara för att det stressar mig. Men jag hoppas ju att jag ska orka och klara av att inte må dåligt över det. Det är verkligen hemskt att stressa sig inför det och må dåligt och hoppas innerligt att jag på något vis kan bearbeta det och faktiskt vilja föda. Vilket jag i nuläget inte vill (jag vill ha barnet men inte föda ut det om man kan säga så).

2012-01-05 @ 11:36:05
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
prinsar&prinsessor -