80

Barnböcker

Ikväll tänkte jag visa förra lördagens loppisfynd. Petter och lotta på äventyr av Elsa Beskow, som nu pryder barnens bokhylla.

Elsa Beskow och Lena Anderson har underbara barnböcker med sååå fina bilder, jag älskar dem och har samlat på mig ett antal nu, alla från loppisar. Så mitt tipps till er är att kolla in barnböckerna nästa gång ni är på loppis, man kan fynda otroligt fina.
Ha en underbar kväll.

Kommentarer
Postat av: Annie Barry

Ah än så länge är det bara en dröm, men man måste börja någonstans :PHar tänkt att göra en bok om sötsaker och mer satsa på hur man pyntar dem och får till alla coola detaljer på praliner, cupcakes, tårtor etc på ett enkelt sätt!

Tack för tipset! Ska absolut testa att göra dem :) Länkar till dig när jag gör det :)

2012-02-15 @ 20:18:48
URL: http://annyb.blogg.se/
Postat av: Andrea

Åh, jag minns hur mycket jag älskade Elsa Beskows "Tomtebo barnen" och "Sol-ägget" som liten, antagligen främst på grund av de underbara bilderna!

2012-02-15 @ 20:26:35
URL: http://siriellen.blogg.se/
Postat av: Isabell Lundberg

Gillar dig om du vill se min blogg heter den

http://isabellannalundberg.blogg.se/

http://isabellannalundberg.blogg.se/

http://isabellannalundberg.blogg.se/

http://isabellannalundberg.blogg.se/

2012-02-15 @ 20:26:43
URL: http://isabellannalundberg.blogg.se/
Postat av: Sofie

å jag älskar Elsa BEskow böckerna, både hur de är skrivna och tecknade! Så är ju framsidorna så fina, så det blir ju som prydnad med när man inte läser dem!

Jo igår började vi med de nya rutinerna och från att vi började läsa böcker i gungstolen (typ 5-10 minuter) tills hon somnade själv i sin säng tog det bara 45 minuter! vi kunde dock inte lämna rummet för då blev hon på tok för ledsen, men så länge vi bara låg på golvet så stökade hon runt i sin säng. Vi får väll se om det var nybörjar tur imorgon eller om det går bättre ikväll! haha 45 minuter låter kanske massor, men mot nästan 2 timmar är det en baggis!

2012-02-15 @ 20:39:36
URL: http://blomstertappan.blogg.se/
Postat av: Alexander

Hej! Rösta gärna på mig till årets affärskreatör 2012. Jag kan vinna en plats på handelshögskolan i stockholm. Du kan även vinna en plattång på min blogg om du är med och röstar.http://utmaning.hhs.se/rosta/alexander-berglund

2012-02-15 @ 21:22:11
URL: http://alexanderberglund.blogg.se/
Postat av: En modells liv

För ett år sedan medverkade jag i tävlingen om att bli Miss World Sweden. Jag rankades i topp bland dem första veckorna. Jag kämpade för att jag ville vinna. Tredje veckan i tävlingen fick jag veta att min mormor låg i canser. Vilket var jätte jobbigt. Jag åkte iväg och blev plåtad för miss world sweden tävlingen och hamnade i tidningen i Gävle för att folk skulle rösta på mig.En vecka innan tävlingen slutades hamnade jag bland dem första i tävlingen för att hamna i final. Jag blev överlycklig. Min mormor hoppades på att jag skulle hamna där i final och att jag skulle kämpa. Jag lovade henne att jag skulle hamna i final. För det var det hon även ville innan hon dog.Veckan efter 3 dagar innan tävlingen avslutades dog hon i Cansern. Jag mådde jätte dåligt då jag inte hade min mormor kvar, hon var den närmaste i släkten jag hade. Så jag gav upp tävlingen för att jag blev sårad att hon dog, jag sörjde henne otroligt mycket. Jag gick på begravning samma dag Miss World Sweden cempen börjades. Jag mådde skit även att jag gav upp tävlingen för att jag hamnade i sorg. Jag viste ju att mormor även ville att jag skulle hamna i final och hoppades på att jag skulle få min dröm uppfyllelse.Nu startar tävlingen igen imorgon. Nu har jag bestämt mig att nu ska jag kämpa över hela mitt hjärta. Och jag behöver flera som hjälper till. Även om det är en som ställer upp så måste jag ha flera. Flera röster desso mer chans har jag.Jag vill be dig om att ställa upp och skriva om tävlingen och länkbidraget imorgon på din blogg så vore du jätte gullig. Om du vill ställa upp så skickar jag länken osv imorgon i komentar på din blogg. Som tack kan du få en länk på min blogg :) <3

2012-02-15 @ 22:20:36
URL: http://modellinglove.se
Postat av: inherdiary

så fin blogg så det är helt sjukt !

2012-02-15 @ 22:22:43
URL: http://inherdiary.blogg.se/
Postat av: maja.

åh vad kul. Läste Petter och Lotta och sedan Maja. Min bror heter Petter, min syster heter Lotta och jag heter Maja. Det saknades bara Emil i lönneberga, för min andra bror heter Emil. hihi

2012-02-15 @ 22:27:12
URL: http://maajis.blogg.se/
Postat av: A

Åh! Majas alfabets sånger sjöng vi i skolan ^^,

2012-02-15 @ 22:37:56
URL: http://Http://Zparriz.se
Postat av: Johanna

Vilka fynd! jag har försökt hitta gamla böcker på second hand men inte så kul när de är norska. jag skulle bara känna mig töntig att läsa på norska då jag talar svenska. xD

2012-02-16 @ 08:25:47
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
prinsar&prinsessor -